Wordpress honlapkészítés
Főoldal Weboldal készítés Wordpress honlapkészítés

Wordpress honlapkészítés

WordPress CMS rendszer alapú weboldalak

Egy WordPress alapú egyszerű weboldal ára kb. 60.000 - 70.000 Ft. Ez magában foglalja a WordPress CMS rendszer telepítését és beállítását, ingyenesen használható sablon testreszabásával kialakított reszponzív dizájnt és néhány alapvető modul telepítését, amelyre Önnek szüksége lehet. Ilyenek például: képgaléria, üzenetküldő űrlap, facebook like és megosztás gombok, SEO modul. A kezdő menüszerkezet kialakítása és az első oldalak felvitele (max. 20 oldalig, később az oldalak száma korlátlanul bővíthető), segítségnyújtás az első önálló oldalak felvitelében, betanítás az admin felület használatára.

A WordPress rendszer nagyon sok további ingyenes, vagy fizetős modullal is bővíthető. Például többnyelvű weboldalt is létre lehet hozni egy erre a célra szolgáló modul segítségével.

A WordPress honlapmotort elsősorban egyszerűbb, általános jellegű weboldalakhoz ajánlom. Pl. hírportálok, blogok, bemutatkozó oldalak. Amennyiben túlságosan sok modulra lenne szükségünk elképzelésünk megvalósításáshoz, célszerűbb inkább egyedi fejlesztésű honlapot készítetteni.

A WordPresshez nagyon sok professzionális fizetős sablon is megvásárolható. Ezek közül érdemes olyant választani, ami a legtöbb igénynek megfelel, így nem szükséges további modulokkal telezsúfolni az oldalt.

« Weboldal készítés

PHP
MySQL
HTML5 CSS3
Bootstrap
WordPress
Jquery
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ