WordPress honlapkészítés
Főoldal Weboldal készítés WordPress honlapkészítés

WordPress honlapkészítés

WordPress sablon testreszabásával kialakított weboldalak

Egy WordPress alapú egyszerű weboldal ára kb. 80.000 - 100.000 Ft. Ez magában foglalja a WordPress CMS rendszer telepítését és beállítását, ingyenesen használható sablon testreszabásával kialakított reszponzív dizájnt és néhány alapvető modul telepítését, amelyre Önnek szüksége lehet. Ilyenek például: képgaléria, üzenetküldő űrlap, facebook like és megosztás gombok, SEO modul. A kezdő menüszerkezet kialakítása és az első oldalak felvitele (max. 20 oldalig, később az oldalak száma korlátlanul bővíthető), segítségnyújtás az első önálló oldalak felvitelében, betanítás az admin felület használatára.

A WordPress rendszer nagyon sok további ingyenes, vagy fizetős modullal is bővíthető. Például többnyelvű weboldalt is létre lehet hozni egy erre a célra szolgáló modul segítségével.

A WordPress honlapmotort elsősorban egyszerűbb, általános jellegű weboldalakhoz ajánlom. Pl. hírportálok, blogok, bemutatkozó oldalak. Amennyiben túlságosan sok modulra lenne szükségünk elképzelésünk megvalósításáshoz, célszerűbb inkább egyedi fejlesztésű honlapot készítetteni.
WordPress oldalak esetében általában ingyenesen használható kész sablonokkal dolgozok. Ezekből a sablonokból bőséges választék áll rendelkezésre, és lehetőség van a sablonok igyény szerinti testreszabására is.

A WordPresshez nagyon sok professzionális fizetős sablon is megvásárolható. Ezek közül érdemes olyant választani, ami a legtöbb igénynek megfelel, így nem szükséges további modulokkal telezsúfolni az oldalt.

 További ajánlataim kkv-ék részére:

Egyszerű bemutakozó oldal egyedi fejlesztéssel Egyedi fejlesztésű céges weboldal Egyedi weboldal  készítés speciális igényekre

« Weboldal készítés

PHP
MySQL
HTML5 CSS3
Bootstrap
WordPress
Jquery
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ