Főoldal Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak

Mennyibe kerül egy weboldal?

Egy weboldal elkészítésének ára nagymértékben függ annak munkaigényességétől, egyediségétől, a hozzáadott funkciók bonyolultságától és egyediségétől, a dizájn igényességétől.

Ezért egységes árlistát nem tudok közzétenni, a következő árakat csak iránymutatásnak szánom:

 

WordPress weboldalkészítés ára

Egy WordPress alapú egyszerű weboldal ára kb. 60.000 - 70.000 Ft. Ez magában foglalja a WordPress CMS rendszer telepítését és beállítását, ingyenesen használható sablon testreszabásával kialakított reszponzív dizájnt, a kezdő menüszerkezet kialakítását, az első oldalak feltötését (max. 30 oldalig, később az oldalak száma korlátlanul bővíthető) és néhány alapvető modul telepítését, amelyre Önnek szüksége lehet. Ilyenek például: képgaléria, üzenetküldő űrlap, facebook like és megosztás gombok, SEO modul.

A WordPress rendszer nagyon sok további modullal is bővíthető. Például többnyelvű weboldalt is létre lehet hozni egy erre a célra szolgáló modul segítségével.

 

Ha azonban a kívánt cél eléréséhez nagyon sok modulra van szükség, az már nehézkesebbé teszi a honlap kezelését, lassíthatja az oldalak betöltődését, ami ráadásul a keresőoptimalizálásra is kedvezőtlen hatással van. Túlságosan sok modul esetében előfordulhatnak kompatibilitási hibák is. Ezért ilyenkor érdemesebb inkább egyedi fejlesztésű honlapot készíttetni.

A WordPresshez nagyon sok professzionális fizetős sablon is megvásárolható. Ezek közül érdemes olyant választani, ami a legtöbb igénynek megfelel, így nem szükséges további modulokkal telezsúfolni az oldalt.

 

Egyedi weboldal készítés ára

Egy profi egyedi fejlesztésű honlap elkészítésének ára 150.000 Ft-tól kezdődik. Ez általában a következőket tartalmazza:

 • Egyedi, könnyen kezelhető adminisztrációs felület, amelyen keresztül Ön is könnyedén tudja a weboldala tartalmát szerkeszteni, korlátlan számban új főkategóriákat, kategóriákat, oldalakat létrehozni, meglévőket törölni, módosítani, archiválni, képgalériákat létrehozni, képeket, dokumentumokat feltölteni, stb.
 • Teljesen egyedi modern, reszponzív (mobilbarát) dizájn
 • Időzíthető hírek, aktualitások vagy blog
 • Igény szerint kiemelt oldalak, vagy kiemelt hírek, aktualitások vagy blog bejegyzések
 • Nagyon jól kihasználható képgaléria, amelynek a képei bármely oldalba többféle formában is beilleszthetők
 • Igény esetén diavetítés a főoldalra, vagy akár a honlap valamennyi oldalára. A diavetítés képeit Ön is feltöltheti, cserélheti, feliratozhatja a képgaléria szerkesztő segítségével
 • Többnyelvűség. Az adminfelületen egyszerűen lehet hozzáadni új nyelveket, a honlap ezután az új nyelven is szerkeszthetővé, és megtekinthetővé válik
 • Keresőbarát kialakítás. Oldalanként megadható meta elemek, h1, h2, h3, h4-es címsorok, szabványos HTML kód, keresőbarát URL-ek, gyors betöltődés, Google sitemap, és még számos olyan - a keresőoptimalizálás szabályainak megfelelő - megoldás, amelytől jobban fogják szeretni weboldalát a keresőmotorok
 • Szükség esetén belső szabadszavas kereső
 • Webhelytérkép a Google és más keresőmotorok számára
 • Facebook, Twitter megosztás gombok
 • Üzenetküldő űrlap
 • Ha szükséges egy egyszerű ajánlatkérő/megrendelő űrlap
 • Fájlfeltötlés funkció, amellyel letölthető dokumentumokat adhat hozzá az oldalakhoz
 • A feltöltött excel fájlokat az oldalba beillesztett html táblázatként is meg lehet jeleníteni, ez nagyon hasznos lehet pl. ártáblázatok frissítésekor
 • Kezdő menüszerkezet kialakítása, az első oldalak feltötlése (max. 30 oldalig, később az oldalak száma korlátlanul bővíthető).
 • Google Analitics

Ez csak az alap, de ennyiből már egy komplett, biztonságos és keresőbarát céges weboldalt, vagy egy igényes portfólió oldalt is létre lehet hozni.

 

Ezen kívül még nagyon sokféle lehetőség van. Megvalósíthatók teljesen az Ön igényeire készített funkciók, pl. speciális termékkatalógus, árkalkuláció, egyedi megrendelő vagy foglalási űrlapok, igény szerinti keresések, szűrések a honlap tartalmában, speciális megjelenítés a képalbumokhoz, az oldalak tartalmából PDF fájlok generálása, automatikusan megjeleníthető Google térképek, stb.

Javaslom, hogy weboldal készítés előtt kérjen részletes árajánlatot. Lehetőleg minél pontosabban írja le a konkrét igényeit, hiszen ennek függvényében tudok megfelelő árajánlatot készíteni. Egyedi honlap készítés során bármilyen tetszőleges egyedi funkció, és egyedi megjelenés, elrendezés megvalósítható. Ajánlatkérés után apróbb módosítások általában nem jelentenek problémát, pl. a dizájnban történő változtatások bár nagyon látványosak lehetnek, mégis viszonylag egyszerűnek számítanak. De a honlap működését érintő, komolyabb programozást igénylő módosítások esetén új árajánlatot kell kérni.
 

Domain név és tárhelyszolgáltatás

Viszonteladóként a DotRoll Kft. szolgáltatásait közvetítem ügyfeleim részére.

Őket ajánlom azoknak az ügyfeleknek is, akik saját maguk szeretnének domain nevet ill. webtárhelyet regisztrálni.

Természetesen dolgozok hozott tárhelyre is. Tehát ha Önnek már van meglévő weboldala, vagy megbízhatónak itélt tárhelyszolgáltatója, semmi akadálya hogy az Ön által választott vagy meglévő tárhelyére helyezzem el új weboldalát.

 

A domain név és tárhelyszolgáltatás együttes ára az általam közvetített szolgáltatás esetén általában évi 12.000 - 16.000 Ft. között van.

Alanyi ÁFA mentes számlát tudok adni, így a nettó ár, meg a bruttó ár azonos.